dodatek k meditaciji meseca januar – februar 2019

Dragi prijatelji in prijateljice društva VITAAA!

Šele v zadnjem času sem se zavedel, kakšen je globlji namen predlagane Meditacije meseca. To, da Gaji in njenim pomočnicam  pomagamo vzdrževati planetarno ravnotežje je le en vidik predlagane meditacije z dihanjem.

Zadnje dni sem se zavedel, da je navpični pretok diha še posebno potreben. Visoko zgoraj vidim kristalno čisto kozmično (Krist/Sofijino) navzočnost in moč, ki se ne more spustiti na Zemljo, da bi podprla intenzivne procese preobrazbe, ki se tu godijo. Zemlja je vse preveč zavita v odtujene energije strahu in brezupa. Čeprav so nujno potrebne, se imenovane kozmične sile ne morejo prebiti skozi.

Ko delate predlagano dihanje, se prosim zavedajte, da ustvarjamo navpične kanale, ki vodijo globoko v Zemljo, tako da bi se te kozmične sile lahko spustile dol. Ampak sekvenca z vodoravnim širjenjem diha je prav tako potrebna, sicer se omenjene dragocene energije nebi mogle dotakniti nas in našega življenjskega prostora.

Druga možnost je, da dihate na isti način skozi določene svete kraje v vaši okolici ali drugje na planetu, da bi nastalo več kanalov s katerimi se spet utrdi pretok med vesoljem in jedrom Zemlje. Ampak tudi v tem primeru ne pozabite tistega dela dihanja z vodoravno širitvijo polja.

Veselim se, da lahko skupaj nekaj dobrega naredimo za življenje, Marko