Podprimo kvantni preskok Zemlje

20. 12. 2017 – 20. 1. 2018

VITAAA je bila ustanovljena na pragu novega tisočletja z namenom, da bi tudi na Slovenskem obstajala odprta skupina ljudi, ki bi zavestno in s srčno močjo podpirala negotovo pot Gaje usmerjeno k temeljiti prenovi ravni, na kateri se odvija evolucija Zemlje. Tako kot vsa bitja Gaje, se tudi mi, družina človeštva, ne moremo izogniti prihajajočim spremembam, ker se je človek v daljni preteklosti odločil, da bo svoj razvoj usodno povezal z razvojem Zemlje.

 

Že ob ustanovitvi VITAAA (kot dela mednarodne družine LifeNet) smo se zavedali, da je mogoče doseči novo časovno-prostorsko raven, na kateri se poslej odvija razvoj življenja na Zemlji, samo pod pogojem, da običajno 3D resničnost razširimo z najmanj šestimi dodatnimi razsežnostmi. Potrebno izkušnjo 9D resničnosti pa se je dalo uresničiti le tako, da smo ponovno odkrili umetnost geomantije in z njo znanje o večrazsežnostnem prostoru in času Zemljinega vesolja.

Ampak znanje in praksa geomantije ne zadoščata, če z njo ne sežemo na novo raven Gajine evolucije, ki jo navadno enačimo z ravnjo srčnih vrednot. Ker pa nov horizont razvoja na Zemlji seveda ni linearne narave, preskok na eno samo raven ne zadošča. To je razlog, da predlagana meditacija vključuje trojni kvantni preskok. Z bistva Zemlje preskoči na raven svetišča trebuha, potem pa še na raven srca.

 

  1. Bodi v svoji celoti navzoč/a v telesu, umu in tudi na duhovni način.
  2. Predstavljaj si, da sediš ali stojiš na holografskem drobcu (fraktalu) Zemljine oble. Ta mikro-obla je dar Gaje človeku ob njegovem rojstvu, da bi bili lahko zakoreninjeni v njenem bistvu.
  3. Sezi z roko v sredino Zemljine oble (pomaga ti tvoj fraktal Zemljine sfere) in vzemi tam zrno Zemljine snovi.
  4. Vrzi ga navzgor z jasno gesto roke, da jo osebno elementarno bitje lahko prepozna.
  5. Zrno pade v ribnik s kristalno čisto vodo, ki leži v svetišču tvojega trebuha. Opazuj, kako se zrno počasi potaplja, dokler ne pristane na dnu ribnika. Kaj ti pripoveduje?
  6. Dotik vode je pomemben, da se kvantni preskok lahko občuti in izkusi.
  7. Zdaj sežeš z roko v vodo ribnika, pobereš zrno Gajinega bistva in ga vržeš navzgor z jasno gesto roke, tako, da jo osebno elementarno bitje lahko zazna.
  8. Predstavljaj si, da je tudi v tvojem srčnem prostoru posoda s kristalno čisto vodo. Opazuj, kako se vrženo zrno počasi potaplja, dokler ne pristane na njenem dnu. Kaj ti dogodek pove, kam te ponese?
  9. Ozavesti izkušnjo meditacije in jo s pomočjo valovanja podeli s svetom okrog sebe.

Zavesten in srčen preskok v novo (ne samo leto) želim v imenu Društva za sožitje človeka, narave in prostora in širše LifeNet družine, Marko Pogačnik

Bookmark the permalink.

Comments are closed.