Nujna meditacija: Ustavi ogenj

25.08.2019

LifeNet – omrežje Geomantija in preobrazba te vabi, da sodeluješ v meditaciji namenjeni uravnoteženju dejavnosti Elementa ognja po svetu

 

Element Ognja pravkar uničuje amazonski deževni gozd, ženski pol planeta Zemlje (moški pol je na nasprotni strani planeta v Tibetu). Nedavno je ogenj uničil katedralo Notre Dame v Parizu posvečeno Materi življenja.

Zavedaj se, da je razdiralna dejavnost elementa Ognja posledica pretirane rabe ognja v električnih strojih, »smart phones« itd., je posledica kopičenja ognja v izstrelkih nakopičenih v arzenalih svetovnih vojska in posebej bodi pozoren na ostri ogenj razumsko mišljenih vzorcev, ki jih milijarde ljudi projicira na subtilno telo Zemlje, narave in njenih bitij.

Zavedaj se, da je razdiralna dejavnost elementa Ognja tudi posledica demoniziranja ognja pri svetovnih verstvih, ki božanski element Ognja enačijo s Hudičem, grozo pekla in človeško grešnostjo.

 

  • Najprej odklopi element Ognja od različnih zgoraj naštetih oblik njegove zlorabe.
  • Predstavljaj si, da si navzoč znotraj vodne krogle. Občuti njeno subtilno vrednost znotraj svojega telesa.
  • Predstavljaj si zvezdice elementa Ognja plavajoče znotraj svoje vodne krogle. Napajajo jo z ognjem življenja in prižigajo ogenj ljubezni.
  • Potem razširi imaginacijo soustvarjajočih elementov Vode in Ognja na celotno Zemljo.
  • Izlij vodni ogenj ljubezni na dežele in kraje na Zemlji kjer gorijo gozdovi.