Mednarodno delovno srečanje omrežja LIFENET 2020

 

Drage sodelavke in sodelavci omrežja Geomantija in preobrazba LifeNet

Ni moč spregledati, da se pogoji bivanja na planetu slabšajo. Gajina katedrala Notre Dame v plamenih in požig njenih dveh svetišč divjine v Amazoniji in Sibiriji so jasna znamenja. Z vabilom želimo nagovoriti vse vas, ki se na srčen način, bodisi v skupinah ali osebno ukvarjate z geomantijo in osebno preobrazbo – nekateri že tri desetletja in več – da zberemo svoje izkušnje in znanje in prispevamo h Gajinim naporom ustvariti življenju nov prostor obstoja. Potrebno je srečati se, uskladiti svoje dejavnosti in ustvariti močan krog podpore Gajini odločitvi, da najde nove možnosti za bodočnost življenja na Zemlji.

Kot LifeNet omrežje se vsako drugo leto srečamo v eni od dežel, kjer je naše gibanje aktivno. Naše društvo VITAAA je v Lendavi leta 2008 pripravilo prvo mednarodno srečanje. Sledila so delovna srečanja v Nemčiji, na Švedskem, v Angliji, na Hrvaškem in na meji med Švico in Nemčijo.

Po 12-h letih smo spet pripravljeni organizirati delovno srečanje v Sloveniji, tokrat v Bohinju, tam je Mladinski dom in še druge možnosti so v bližini.

Časovni okvir mednarodnega Srečanja je med 13. julijem (ponedeljek) in 16.7. (četrtek) 2020.

Pred Srečanjem bomo organizirali enotedensko potovanje po Bosni in Hercegovini (jezik angleščina) h Bosanskim piramidam, krogli v Zavidovićih in k drugim svetim krajem te dežele. Potovanje se začne 8. in traja do 13 julija, ko se bodo udeleženci priključili srečanju v Bohinju.

S tem pismom vas želimo seznaniti z našo namero, da si rezervirate čas za Srečanje in morebiti za potovanje pred njim.

Tudi moramo vedeti, koliko nas bo prišlo na mednarodno Srečanje oziroma želi sodelovati pri potovanju pred njim.

Kasneje bo sledilo pismo o geomantičnem pomenu Bohinjskega jezera in o namenu potovanja v Bosno in Hercegovino. Takrat sporočimo tudi ostale podatke potrebne za dokončno prijavovključno s finančnim okvirjem.

Običajni dnevni red mednarodnega delovnega srečanja LifeNet je takle:

Popoldan prvega dne je prihod in zvečer slavnostno odprtje. Drugega dne dopoldan je plenarno zasedanje in popoldne kratke delavnice, ki so jih predlagali udeleženi. Tretjega dne imamo potovanje z avtobusi po deželi srečanja z geomantičnimi deli na posameznih krajih. Četrtega dne dopoldan so zaključni pogovori in rituali.

Skupina s potovanja po Bosni in Hercegovini se bo 13. julija priključila srečanju.

Da bi si zagotovili mesto na Srečanju, odprite spodnji link in izpolnite okenca, pritisnite gumb spodaj, da pošljite. Prosimo naredite to do 1. oktobra 2019:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMyB9tgJwEEeavWeeuCcrkVmd3sGv2clE_zt_TMFZ8TcaA6g/viewform

 

Naš domači planet vstopa v intenzivno meno preobrazbe, zato obstaja potreba po geomantičnem delu z veliko mednarodno skupino. Organizacijska skupina si pridržuje pravico ustvariti pravo ravnotežje med udeleženkami/udeleženci iz tujine in domačim zastopstvom.

Naša izkušnja iz Lendave potrjuje kako dragoceno je, da se spet vidimo in se eden drugega dotaknemo tisti, ki sicer sodelujemo na daljavo pri skupnih meditacijah in geomantičnih projektih ter spoznamo tiste, ki v zadnjem času pristopate h gibanju za ohranitev življenja na Zemlji LifeNet.

Marko Pogačnik v imenu pripravljalne skupine Srečanja iz vrst VITAAA Društva za sožitje človeka, narave in prostora

Ljubljana, 29. avgusta 2019