Meditacije

Marko Pogačnik, avtor Meditacij, pravi:

“Aktualna meditacija je ena od možnosti, kako se da sodelovati s preobrazbami sebe in zemeljskega vesolja. Ne zahteva več kot vsakodnevni trenutek časa, kadarkoli v teku dneva in kjerkoli – lahko se seveda večkrat na dan ponavlja. Ko gre za učinkovanje znotraj zemeljskega vesolja je pomemben ponavljajoč ritem rednega delovanja. Ampak tudi enkraten poskus je smiseln, če se porodi iz čiste radovednosti”.

V angleščini jo lahko najdete na spletni strani Lifenet: monthly meditation


Inteligentna bitja pripravljena sodelovati

20.3. – 20.4. 2019

Desetletje in že več je minilo odkar človeško pozornost privabljajo male barvite svetlobne kroglice imenovane »Orbsi«. Pojavljajo se na fotografijah posnetih na energijsko močnih krajih ali pri dogodkih z notranjo močjo. Navzven so videti kot drobne krogle, gledano od znotraj pa imamo opravka z inteligentnimi bitji. Imenujem jih Gajine Iskre ker so del ustvarjalnega procesa s katerim Gaja ustvarja svoj živi planet. Gajine Iskre delujejo na pod-elementarni ravni podobno kot mikrobi na utelešeni ravni stvarstva. Živi organizem Zemlje bi bil nemočan brez delovanja neskončnih množic Gajinih Isker, ki organizmu Zemlje, vključno z nami, njenimi bitji, prinašajo in skozenj razprostirajo Gajine prvinske (zmajeve) sile prevedene na takšno raven, da je življenju dostopna.

Gajine Iskre so začele s pomočjo pojava »Orbsov« nagovarjati ljudi z namenom, ponuditi svojo pomoč pri živahnejšem in bolj uravnoteženem odvijanju zemeljskih sprememb in preobrazb – bodisi na osebni ali planetarni ravni. Aprilska Meditacija meseca nudi eno od možnosti, kako stopiti v stik in sodelovati z Gajinimi Iskrami.

 

Čakre elementa Zraka delujejo kot izvir Gajinih Isker na človeškem telesu. Štiri med njimi najdemo v parih na podplatih in na dlaneh. Krščansko izročilo jih pozna kot stigmate. Delujejo kot medrazsežnostna vrata.

Kako pa se Iskre pojavijo skozi ta vrata? Pojavijo se podobno kot mehurčki, ki jih človek spušča med dihanjem pod vodo.

Odločiti se je treba katerega od obeh parov čaker uporabiti, da podpreš katerega od Gajinih ustvarjalnih procesov. Na primer:

  • Obnoviti mir na vseh ravneh Zemljinega vesolja
  • Zbuditi zavest človeškega rodu o tem, da Gaja že izvaja svoj načrt, kako se izogniti uničenju življenja na Zemlji.
  • Navdihniti človeka, da začne sodelovati z Gajo in njenimi soustvarjalnimi bitji.
  • Izberi si nek drug cilj z ozirom na svojo intuicijo ali namen.

Potem skozi izbrani par vrat odpri pot Gajinim Iskram, nosilkam izbranega sporočila, da ga povezane v nepretrgano verigo »zračnih mehurčkov« ponesejo v tvoje okolje in v svet.

Pripraviti se na resetiranje življenjskih sistemov

20. 2. – 20. 3. 2019

Pogoji za življenje na planetu se slabšajo, tako da lahko pričakujemo, da se bo Gaja prej ali slej odločila resetirati sisteme, ki omogočajo življenje na Zemlji. Na tak način bi se vzpostavili boljši pogoji za nadaljnji razvoj neogibnega procesa Zemljine preobrazbe. več…