Inteligentna bitja pripravljena sodelovati

20.3. – 20.4. 2019

Desetletje in že več je minilo odkar človeško pozornost privabljajo male barvite svetlobne kroglice imenovane »Orbsi«. Pojavljajo se na fotografijah posnetih na energijsko močnih krajih ali pri dogodkih z notranjo močjo. Navzven so videti kot drobne krogle, gledano od znotraj pa imamo opravka z inteligentnimi bitji. Imenujem jih Gajine Iskre ker so del ustvarjalnega procesa s katerim Gaja ustvarja svoj živi planet. Gajine Iskre delujejo na pod-elementarni ravni podobno kot mikrobi na utelešeni ravni stvarstva. Živi organizem Zemlje bi bil nemočan brez delovanja neskončnih množic Gajinih Isker, ki organizmu Zemlje, vključno z nami, njenimi bitji, prinašajo in skozenj razprostirajo Gajine prvinske (zmajeve) sile prevedene na takšno raven, da je življenju dostopna.

Gajine Iskre so začele s pomočjo pojava »Orbsov« nagovarjati ljudi z namenom, ponuditi svojo pomoč pri živahnejšem in bolj uravnoteženem odvijanju zemeljskih sprememb in preobrazb – bodisi na osebni ali planetarni ravni. Aprilska Meditacija meseca nudi eno od možnosti, kako stopiti v stik in sodelovati z Gajinimi Iskrami.

 

Čakre elementa Zraka delujejo kot izvir Gajinih Isker na človeškem telesu. Štiri med njimi najdemo v parih na podplatih in na dlaneh. Krščansko izročilo jih pozna kot stigmate. Delujejo kot medrazsežnostna vrata.

Kako pa se Iskre pojavijo skozi ta vrata? Pojavijo se podobno kot mehurčki, ki jih človek spušča med dihanjem pod vodo.

Odločiti se je treba katerega od obeh parov čaker uporabiti, da podpreš katerega od Gajinih ustvarjalnih procesov. Na primer:

  • Obnoviti mir na vseh ravneh Zemljinega vesolja
  • Zbuditi zavest človeškega rodu o tem, da Gaja že izvaja svoj načrt, kako se izogniti uničenju življenja na Zemlji.
  • Navdihniti človeka, da začne sodelovati z Gajo in njenimi soustvarjalnimi bitji.
  • Izberi si nek drug cilj z ozirom na svojo intuicijo ali namen.

Potem skozi izbrani par vrat odpri pot Gajinim Iskram, nosilkam izbranega sporočila, da ga povezane v nepretrgano verigo »zračnih mehurčkov« ponesejo v tvoje okolje in v svet.

 

Z Gajinimi Iskrami se da sodelovati tudi na osebni ravni:

 

Krščansko izročilo pozna še peto stigmato na desni strani prsnega koša na ravni konice grodnice. Dejansko je to ena od čakr elementa Vode.

Ta čakra elementa Vode je medrazsežnostni portal, ki ga Gajine Iskre lahko uporabljajo za vstop v notranjost telesa, da bi delovale pri njegovi regeneraciji ali zdravljenju. Vaja temelji na zavestnem dihanju.

Vdih prikliče Iskre (v obliki mini-orbsov), da skozi ta vrata vstopijo v telo. (Medrazsežnostni portal prepreči, da bi v telo vdihnili nesnago.)

  • Z vdihom potegneš Gajine Iskre skozi portal v telo.
  • Izdihneš v telesu in jih pri tem vodiš skozi organe ali tja kjer je potrebno.
  • Z naslednjim vdihom jih usmeriš nazaj k vratom.
  • Z izdihom jih vrneš v okolje.
  • Sledi naslednji vdih…

 

Pozdrav od Marka!