Aktualno:

Karanteni na rob

Marko Pogačnik, Unescov umetnik za mir

Ni pravično gledati na življenje zgolj z vidika človeka in naših potreb po zdravju, hrani in užitku. Na položaj, v katerem smo se znašli pod pritiskom virusa Covid 19, bi bilo treba pogledati tudi s stališča Zemlje in njenih bitij. To pa je smiselno samo, če Zemlji priznavamo, da ni samo krogla materije, ampak, ob predpostavki tako imenovane »Gaja teorije«, tudi kompleksna zavest, v kateri smo soustvarjajoč udeležena vsa bitja na planetu, vidna in nevidna.

Povabilo na telepatsko delavnico

v soboto, 28. marca 2020 od 9h do 12h.

Spoštovane članice in člani,
kljub nemogočim pogojem ne smemo opustiti našega dela za dobro vseh bitij in življenja, ki ga uživamo, soustvarjamo in se za dar življenja zahvaljujemo.
V tem smislu predlagam nov ciklus delavnic na telepatski način. Prejšnji teden smo tako izvedli občni zbor društva in kolikor vem, smo bili presenečeni nad tem, da je mogoče.

Zbor članov društva

Glede na uredbo vlade, ki prepoveduje zbiranje v šolskih objektih, odpovedujemo srečanje društva v sredo 18. 3. 2020.

Verjetno ste opazili, da zadnje tedne preobrazba Zemlje in človeka prehaja v novo nekoliko bolj dramatično fazo. Potrebno je, da utrjujemo naša prijateljstva našo skupnost in skupno ustvarjalnost, da se bomo znali znajti v novo nastajajočih okoliščinah in storiti kar moremo, da nam življenje na Zemlji ne usahne.